Вярвате или не, има звезди, които са твърдо против подобни интервенции, дори в замяна на перфектен външен вид.

Въпреки че някои от тези знаменитости не са съвсем крайни в мнението си, те не биха се подложили доброволно под скалпела, а биха остарели с достойнство.

Уверете се сами!

Дрю Баримор е откровена пред Daily Mail: “Забравете за хирургията! Толкова съм любопитна какво ще се случи естествено, че не мога да си представя да променям нещата сега”.

Възхищаваме се на тази смелост!

Но не е само тя.

Брук Шийлдс стои далеч от пластичната хирургия, въпреки че не е фен на бръчките. Дори е слагала ботокс, но не е привърженик на хирургията.

“Предпочитам лазерните процедури, само трябва да намеря някой с лека ръка. Страхувам се да не завърша като Жокер-а от Батман.



Някои имат страх от скалпела, а някои просто не харесват изкуствените неща.

Деми Мур споделя пред френското издание на Marie Claire, че не е имала и не планира да си прави пластична операция, тъй като не харесва идеята естествените процеси да се спират изкуствено.

“Скалпелът няма да ви направи по-щастливи”, заявява актрисата. Все пак си оставя една вратичка отворена – “Ако някой ден се събудя и плача пред огледалото, може и да съжалявам, че не съм си направила операция...”



Хелън Мирън признава, че дори е обмисляла нещо подобно, но изненадващо, заради присъствието си пред камера, се е разубедила. “Ако не се снимах, щях да съм го направила преди години”, споделя актрисата пред The London Times.



Кели Озбърн е още млада за такива интервенции, но вече има мнение по въпроса : “Не бих го изключила като вариант, но със сигурност сега не бих се подложила, най-малкото заради миналите си пристрастявания”.

Интересно от какво се страхува Кели – че ще се пристрасти и към хирургията?



Думите на Хали Бери звучат като мъдра сентенция, обобщаващи всичко по въпроса: “Не мислете за пластичната хирургия, просто се грижете за това, което имате сега!”

източник: