Всички изпълнители на "Ара мюзик" се стремят да допринесат с нещо за един малко по-добър свят.

Те не веднъж и два пъти са доказвали, че са с големи сърца и с радост подкрепят всяка хуманна кауза. През изминалата 2010-та година певиците и певците радваха деца от домове за сираци, участваха в различни благотворителни инициативи и риалити формати.

За да изпратят подобаващо тази година и да поставят „черешката” на човечността, проявявана през всичките й 12 месеца, те се събраха и изнесоха общ благотворителен концерт в Стара Загора. На 20-ти декември на специално построената сцена в мол "Галерия" излязоха Алисия, Емануела, Ивена, Джина Стоева, Крум, Румина, Джордан, Пепа Петрова и Ангел. Те изпяха едни от най-обичаните си песни, за да зарадват предколедно присъстващите и за да съберат средства за подпомагане на дома за възрастни с психични разстройства в село Лясково, дома за деца и младежи с умствена изостаналост в село Сладък кладенец и дома за стари хора в Старозагорските минерални бани.

Изпълнителите на "Ара мюзик" са единодушни, че в равносметката, която всеки си прави на 31 декември, не е важен само броят на хитовете и кориците на списания, но и размерът на доброто, което всеки е направил, за да накара нечие лице да грейне от щастие!
Запис от концерта в мол "Галерия" в Стара Загора може да гледате премиерно в Коледната вечер от 20:00 часа по Фен тв. Повторението ще бъде на другия ден по обяд.

Източник: aramusic.bg