Анелия, Галена, Деси Слава, Емилия, Преслава и Цветелина Янева застанаха пред камерата на режисьора Николай Скерлев, за да допълнят красивото си изпълнение на своята версия на "Лале ли си, зюмбюл ли си, гюл ли си" и с ефектно видео. Звездите споделиха и първи кадри от снимачната площадка.

Първото им лайв изпълнение на “Лале ли си, зюмбюл ли си” вече се излъчва в ефира на телевизия “Планета”, както и в Planeta Official в Youtube.



Със сигурност появата на видеото ще предизвика още по-голяма популярност за новия, модерен вариант на “Лале ли си, зюмбюл ли си”, с който Анелия, Галена, Деси Слава, Емилия, Преслава и Цветелина Янева доказаха за пореден път, че носят в сърцата си българската народна песен и знаят как да накарат слушателите да затаят дъх.

Тази добруджанска песен е популяризирана първо от прочутата наподна певица Верка Сидерова, която става и нейна емблема. До 1983 г. тя е солистка в ансамбъл "Филип Кутев", участва в квартети и триа. Изнасяла е концерти в 29 страни от цял свят. Много от изпълненията на Верка Сидерова са запазени в Златния фонд на националното радио и телевизия. Издала е диск с най-известните добруджански народни песни за периода 1960-2000 г.



Верка Сидерова е носител и на голямата награда "Нестинарка" - за цялостна певческа кариера, на Международния фолклорен фестивал в Бургас. Почетен гражданин е на гр. Добрич от 2004 г. По повод своята 85 годишнина певицата издава авторската си книга "Лале ли си, зюмбюл ли си - моята биография" и е удостоена с орден "Стара планина"- първа степен, пише signal.bg.