Звездните дами винаги са се радвали на вниманието на своите многобройни почитатели.

На международния ден на жената - 8 март самите те избраха да зарадват нежната половина от човечеството с оригинални и сърдечни пожелания.

#МамаУраган – Галена се обърна към дамите със следните думи:

“Честит 8 март на всички момичета, жени и мами-ураган! Бъдете красиви, вдъхновяващи, вълнуващи, силни и горди, и не спирайте да се стремите към своите върхове! Нека днес се почувствате много специални, обичани и щастливи от милите жестове, с които ще ви обсипят! И утре пак! И всеки следващ ден! Целувки и прекрасен празник!

Деси Слава пожела на жените да бъдат обичани, да бъдат вдъхновение, огън, любов, а Емилия пък сподели няколко снимки на подаръка, който днес осмисли празника й:



“Това е най-скъпия ми подарък от моето слънце, Иван! Честит празник на всички истински жени! ЖЕНИ, които са родители независимо какво им е струвало, ЖЕНИ, които не се спират пред нищо, за да работят и да се развиват въпреки тежкото ежедневие, ЖЕНИ, които са падали и имат смелостта да се изправят, ЖЕНИ заради които мъжете оглупяват.... ЖЕНИ, КРАСИВИ, УМНИ И НЕПОКОРНИ”.

Емануела поднесе своя поздрав с препратка към новото си съвместно видео с Галин.

“Честит 5,6,7,8-и март на всички жени и майки. Бъдете благословени, обичани и винаги себе си”.

Джена, която скоро очаква да стане майка написа:



“Днес празнуваме Международният ден на жената. В България на този ден се счита, че празнуват нашите майки, баби и жените, дали живот. Разбира се, всяка дама заслужава да бъде зарадвана, за това направете жените и приятелките си днес щастливи и усмихнати. Весел празник на всички!”

Мария пожела най-вече здраве на всички дами и майки и да бъдат винаги обичани, а Анелия призова: “Бъдете винаги Жени с главно Ж - нежни и усмихнати, силни и красиви, блестящи и неотразими!

Послание към своята майка отправи и Есил Дюран:

“Честит 8-ми март на милата ми майчица! Да ми е жива и здрава! Благодаря за прекрасното детство и любовта, която ме топли и зарежда всеки ден”, написа певицата в своя Facebook профил.



“Бъдете дяволски желани и обичани, бъдете нечие слабо място. Весело настроение и приятно изкарване на празника”, пожела и Преслава, а сестра й Ивелина Колева разкри със снимка кое е най-красивото цвете.

С музикален поздрав и мили думи към почитателките си в социалната мрежа се обърнаха Нелина и Глория.

“Бъдете цветни и различни, обичани и щастливи, нежни и интересни, търсени и ценени! Бъдете себе си!”, написа Нелина, а Глория добави: “Щастие, хармония, копнеж”.

Ивана какво винаги бе оригинална и честити 8 март със следното послание:

“Честит празник, момичета! Нека мъжът да разваля червилото ни, а не спиралата...”.