Тази вечер зала Troxy в Лондон ще приеме 5 от най-обичаните музикални звезди на България.

Глория, Ивана, Преслава, Галин и Борис Дали ще зарадват българската общност с неколкочасов концерт, с който сънародниците ни във Великобритания ще поставят начало на празничните Коледни емоции през декември. Изпълнителите на музикална компания “Пайнер” вече са в Лондон и с нетърпение очакват срещата си с всички почитатели на българската музика.Специално за телевизия “Планета” те споделиха първите си съвместни селфита на английска земя, като демонстрират много настроение, усмивки и приятелски чувства.

Позитивните им емоции са подсилени и от невероятно красивата и впечатляваща Коледна украса, с която ги посрещна Лондон. Страхотните емоции за звездите тепърва предстоят, както и за всички, които споделят тази музикална вечер с тях.

Част от най-запомнящите се моменти от престоя на Глория, Ивана, Преслава, Галин и Борис Дали в Лондон ще видите съвсем скоро в ефира на телевизия “Планета”, а там е и водещия на предаването “Бъди звезда” – Атанас Михайлов, който ще реализира специален празничен брой на предаването в английската столица.

Източник и сн.: planeta.tv