Повече от половин милион лева ще получат актьорите за новите серии на сериала „Под прикритие”, научи „Ретро”.

Участниците в последния 5-и сезон на хитовата кримка на БНТ ще вземат рекордно високи хонорари като за последно от най-гледаната родна тв продукция в новата история на киното ни след 1989 г.

Фондът за актьорите е 560 хил. лв., издават от екипа на сериала. Той щял да бъде разпределен между звездите на кримката и второстепенните роли, а за статистите имало отделно перо.

„Захари Бахаров е най-скъпоплатеният и получава близо 10 бона за всеки епизод, който снима. Имайте предвид обаче, че един епизод не се прави за един ден, така че като се разпредели на снимачни часове, сумата не е чак толкова висока, а и той е вече с международно признание, участва и в чужди продукции”, обясняват от кухнята на сериала. Както е известно на почитателите на лентата, звездата на Народния театър се превъплъщава в ролята на мафиота Иво Андонов, който е топгероят в „Под прикритие”.

Страховитите каскади в новия сезон на кримката са в изобилие, издават от екипа на сериала. В една от последните снимани сцени дори главните актьори били шокирани, че трябва да оцелеят при гонка с полицията на магистрала „Хемус”, преди бусът им да полети от 100-метров мост.