Звездите, които трябваше да се появят на главната сцена във втория ден на фестивала Elevation 2011 - Thirty Seconds to Mars, Delinquent Habits, Dog Eat Dog и Gentleman, споделиха пред Music Space TV, че възнамеряват със сигурност да се върнат за концерт в България.

Както е известно, шоуто, предвидено за 25-ти юни, отпадна поради ураганния вятър край Разлог.

"Тук е толкова красиво, малко е тъжно, че не свирихме за хората в България, но това ни вдъхнови да се върнем възможно най-скоро", заявява Джаред Лето (Jared Leto) от Thirty Seconds To Mars.

"Със сигурност ще се върнем. Сега само се раздразнихме колко е яко. Времето беше прекрасно, хората - приятелски настроени, така че ще се върнем възможно най-скоро и ще направим уникално шоу", твърдят момчетата от Dog Eat Dog.

"Не можахме да участваме вчера, но пък успяхме да си починем, да пийнем и да се позабавляваме, така че беше готино. Ще се върнем през септември или октомври. Говорихме си с момчетата, готови сме да се върнем по всяко време", убеден е Ives Irie, a.k.a. El Guero/Huero Loco от Delinquent Habits.

"Много съм щастлив, но съм и много тъжен. Тъжен съм, защото за първи път сме тук, а не се получи поради някакви причини. Мисля, че със сигурност ще се върнем", добавя в унисон с останалите Gentleman.