На 15 септември много от звездите на музикална компания “Пайнер” усетиха вълненията около първия учебен ден.

Част от тях изпратиха своите наследници в училище за първи път, а други изпитаха тези емоции за поредна година, като също бяха до децата си в този важен ден.

Повечето от звездните майки направиха съпричастни на своята радост и почитателите в социалните мрежи, като споделиха снимки със своите малки и “по-големи” ученици.

Дъщерята на Анелия – Ивон вече е в шести клас, но певицата не пропусна лично да й пожелае много успех през новата учебна година и заедно с нея да прекрачи отново училищния праг.

“На добър час, слънчице” бяха думите с които и Галена изпрати своя син Стефан в първия му учебен ден, като и тя сподели снимки в социалната мрежа.

Иван на Емилия е другият, вече пораснал наследник, който тази година бе първолак, а певицата разкри, че тепърва за него предстоят важните моменти и решения, с които сам ще трябва да е справя.

В навечерието на 15 септември Светла Иванова развълнувано сподели кадър в мрежата, под който написа:

“Скъпи приятели, утре сутрин няма да водя практика по йога, защото ще водя ученика ми на първия учебен ден:-) Лека вечер и на добър час на всички ученици!”



”Честит празник на всички родители, учители и ученици! Много успехи, приятелства и хубави мигове! На добър час!” бе пожеланието и на Нелина, която също изпрати своя син на училище тази година.

Сред звездните родители са още Ивелина Колева, чиято дъщеря Виктория вече е второкласничка и Силвия, която също сподели снимка на своята пораснала ученичка.

“Честито за пети пореден път, мое пораснало момиченце! Бъди ми здрава и успешна и тази година! Искам същия скучен бележник пълен с 6-тици, както всяка година! Успех принцесо”, така и Юнона посрещна 15 септември заедно със своята дъщеря Глория.



Ученици през 2015 са и още звездни наследници – Марая на Мария, Краси – първородния син на Борис Дали, Майки на Деси Слава, синът на Роксана – Даниел, Габриела на Димана, най-големия син на Кали – Жоро, близнаците Алекс и Антонио на Милко Калайджиев, синът на Татяна – Атанас, Харис на Есил Дюран и др., пише planeta.tv.