Лятото вече е в разгара си, емоциите са все по-горещи, а повечето от нас вече са изпълнени с желание за морски приключения.

Тази вълна завладя и звездите на телевизия “Планета”, които не пропускат да съчетават професионалните си ангажименти с приятни минути за отмора. Тъй като клубните им участия предимно са край морето, затова и много плажни кадри завладяха мрежата и нажежават още повече градуса на настроението.

С красиви и спиращи дъха снимки от морския бряг феновете зарадваха Емануела, Юнона и Анелия, а Преслава и Ивелина Колева ни поднесоха нова порция красота в съвместно плажно селфи. Мария провокира с горещ секси кадър, под който сподели, че подготвя малка изненада за феновете си, а Галена пък зареди меломаните с много усмивки, отново директно от плажа. Илиян и семейството му също се щракнаха от плажната ивица в компанията на фенове на изпълнителя.

Джена и Атанас Стоеви използват всеки свободен момент, за да запечатат едни от най-красивите си спомени край морския бряг, а с пълна сила това важи и за Галин.

Джена, Галин и Преслава бяха и сред по-смелите изпълнители, които демонстрират добрата си форма във видеоклиповете, на които залагат това лято. Много сексапил лъха от актуалните клипове на Соня Немска, Теди Александрова и Кали, а Татяна отново показва перфектната си фигура в “Малко коте”.

Източник и сн.: Planeta.tv