Горещи страсти кипят в „Като две капки вода”, а звездите не крият неприязънта си едни към други. Вече са се оформили дори и групички между участниците, а това си пролича при последния лайф.

Прея и Преслава са в епицентъра на скандала. Фолк дивата се цупи заради ниските оценки, които получава и си търси съмишленици сред останалите звезди. Повечето от участниците обаче се дистанцират от фолк певицата и за момента само Светльо Христов и Георги Низамов й влизат в положение и й търпят цирковете.

Към изпълненията на певицата не остава безразличен и Калин Врачански, който не може да скрие чисто мъжкия си интерес към нея. Двамата обаче изглежда не се чувстват удобно в компанията на другия, тъй като по сериозни теми Преслава не е особено достоен събеседник, пише „Галерия”, цитира hotarena.net.

Встрани от всички пък стои Прея, която е на път да се окаже аутсайдера в шоуто. Тъмнокожата певица предпочита да работи здраво върху представянията си, вместо да сяда за раздумка с конкуренцията.

Тартор на другия лагер се оказа Поли Генова, която е очарована от Джулия, Орлин Павлов и Геро. Те не крият, че са тандем, а дори и на зрителите вече прави впечатление, че в този сезон има сериозно разделение на участниците в шоуто.

В предишните издания, между участниците се пораждаха страхотни приятелства – като това между Ненчо и Криско. В това обаче май ще гледаме повече сблъсъци и скандали.

сн: Като две капки вода