„Живот като на кино“ беше мотото на първия рожден ден на клуб The 1 Exclusive, което, случайно или не, съвсем приляга на звездните гости, които отбелязаха празника. Спокойно можем да наречем това „нощта на двойките“, защото, за да вдигнат наздравици с шампанско, на партито дойдоха влюбени, които не се срещат често в софийските заведения.

Футболистът Благой Георгиев и красивата му съпруга Есмер пристигнаха хванати за ръце и опровергаха всички слухове за крах в отношенията им. Двамата цяла вечер се забавляваха в компанията на приятели и с охота позираха на фотографа Иван Ерменков.

Твърденията за друга раздяла в светските среди обаче се потвърдиха с появата на следващите гости. Бизнесменът Александър Найденов дойде на рождения ден със съвсем ново гадже. Явно със сървайвърката Ралица Кирилова вече не са заедно. Новата му изгора има сходни черти на външен вид, но е доста по-млада. Двамата видимо се чувстваха добре заедно, като си правеха малки закачки.

Поп фолк певицата Ивена за първи път уважи светско събитие не в в компанията на приятелки, а на дългогодишната си половинка, с която живее на семейни начала. Тя не пожела да покаже мъжа до нея пред фотообективите, но щастието беше изписано на лицето й.

Като в истинска холивудска продукция, пред стената за снимки на входа на клуба имаше режисьорски стол, камера и осветление. Трите танцови формации, които представиха зрелищни спектакли по време на партито, също бяха подчинили програмите си на популярни филми.

Шоуто на балета на The 1 Exclusive беше смесица от „300“ и „Games Of Thrones“. Балет NOVA заедно с тяхна певица направи по уникален начин „Burlesque“, а момчетата и момичетата от Dance Studio Creators, които дойдоха чак от Варна по повод празника – „Street Dance“.
Освен тях DJ Цеци и DJ Марти се погрижиха за доброто настроение на гостите. А за да разрежат огромната златна торта на сцената се качиха уравителите на клуба Илиян Димитров и Мая Георгиева.

Останалите снимки може да видите в нашата :: ГАЛЕРИЯ ::



Снимки: Иван Ерменков