Горещата семейна игра „Мама готви по-добре” по bTV ще предложи на своите зрители специални празнични издания в дните от 27 април до 6 май.

В празничната седмица около Великден едни срещу други в кулинарни дуели ще се изправят емблематични семейни двойки, които имат славата на добри готвачи, както и семействата на основните персонажи в шоуто.

Спечелените средства ще бъдат дарени на инициативата на УНИЦЕФ и bTV „Заедно от детската градина“. Нейната цел е подкрепа за създаването на приобщаваща среда в детските градини за децата със специфични нужди и увреждания.



Началото на инициативата ще дадат Иван и Андрей, които ще играят един срещу друг със своите майки – мама Саша и мама Илиана. Двамата бяха и сред лицата, участвали в благотворителния концерт-телетон „Заедно от детската градина”, който bTV излъчи на 28 ноември 2015 г.

Победителят от техния дуел ще се изправи срещу съпругата на Сано и нейния син - Нели Атанасова и Иво Карамански. Освен тях в празничните издания ще се включат още водещият Александър Сано и мама Настенка, Александър Кадиев и Екатерина Евро, Силвия и Теди Кацарови, фолкпевицата Бони и дъшеря й Михаела, както и Лара Златарева с дъщеря си Бернарда.