Анн Джи и норката албинос

Оказа се животинчето, което певицата разнасяше навсякъде се оказа специален домашен любимец, който тя си поръчала по каталог. Той не е пор, а фретка албинос - вид рядка норка, която е чисто бяла, с розово носле и розови лапи.

След първата си медийна изява албиносът Джи Ти често попада в обектива на фотографите. Анн Джи го води навсякъде със себе си и обяснява за него, че е много хигиеничен, кротък и организиран. Явно затова тя дори наскоро бе го завела на море и прекараха няколко дни край Лозенец само двамата.



Кокер шпаньол- на Вики от "Мастило"

Чаровната вокалистка на Мастило признава, че животът й би бил труден без нейния домашен любимец. Кръстила е кокер-шпаньолът си Флин и признава за него, че всъщност той е господарят на дома. Разказва, че тя влиза в ролята си на слуга пред него, отколкото той като неин приятел. Понякога Вики праща Флин при майка си, ако се наложи и има повече ангажименти.

Споделя за кучето си че знае и силните, и слабите й страни и я манипулира по най-изкусен начин, за да получи и прави каквото си пожелае.


Чихуаха за Мария

Преди три години певицата Мария получава чихуахуа-то Марая за рождения си ден от съпруга си Димитър. Месец по-късно вече имали и Бижу - същата порода, верния вече съпруг на Марая. Бижу е наречен така, защото прилича на малко творение на изкуството.

Тъй като Мария и мъжа й вече имат дете, се наложило изпълнителката на хита "Най-добрият" да подари на свои приятели едното кученце, защото е невъзможно да се отделят необходимите грижи.



Котките на Калин Вельов


Секси перкусионистът е пристрастен към мъркащите същества. В профила си във Facebook певецът и музикант има над десетки снимки на домашните си любимци.

Той е горд притежател на породиста персийска котка - Чери, което отглеждаше дори и на караваната си в Китен. Перкусионистът страшно много обича домашното си животинче, но не останал никак доволен, когато любимката му родила още шест малки.

Той се притеснил, че няма да може да се грижи за котетата, но пък измислил план за действие и бързо направил реклама на котенцета пред приятели, които му помогнали за грижите.



Премиерските овчарки

В свое интервю премиера Бойко Борисов бе казал, че българската овчарка е кучето на властта. Според Борисов българските политици трябва да притежават всички качества, присъщи на българското овчарско куче- най-вече да са верни.

Българските овчарски кучета на министър-председателя се казват Йорго и Лазар. И двамата станаха шампиони тази година в традиционната международна киноложка изложба в пловдивския панаир. Още миналата година Йорго спечелил престижна купа на международна изложба в Москва. Песът смаял с външност и поведение съдиите, които му присъдили единодушно първо място в надпреварата за породата.