Taзи събота, 11 февруари, Mixtape 5 ще стане официален домакин на партито, с което ще отпразнуваме премиерата на втората част на емблематичната за 90-те кино лента – Трайнспотинг.

Darren Emerson, създателят на знаковото за филма парче - “Born Slippy”, и някога част от бандата Underworld, ще застане зад пулта, за да възроди музиката, завладяла милиони фенове по света.

По време на партито Emerson ще ни отведе на една музикална обиколка, белязана от експериментаторския талант на диджея, който стои в центъра на световната денс сцена през последните три десетилетия. Зад пулта в голямата A-side зала на 11 февруари, заедно с него ще застанат и двама от най-утвърдените диджеи на българската електронна сцена – Ясен Петров и Стивън.

По същото време в малката B-side зала, партито ще е в ръцете на Калоян Колев и Теодор Кръстев, познати в ъндърграунд средите под името Eternal.

Специален гост на партито, право от оранжевия килим в Единбург, където беше премиерата на Т2, ще бъде актрисата, изпъляваща една от главните роли във филма – Анжела Недялкова.

Билети за Трейнспотинг партито могат да бъдат закупени в OMV, The Mall, Epay Go, всички каси на EasyPay и мрежата на Eventim на цена от 24 лв.