Дни преди старта на турнето на N.O.H.A. в България, организаторите на събитието обявиха промяна в мястото на концерта на групата в Созопол.

Поради нарастващия интерес към събитието, Филип, Минерва, MC Шеви, Тим, Алекс, Джош и Тобиас ще се вихрят в пълен състав на местния стадион в града.

От местния клуб „Баш бар" пък, където първоначално беше планирана изявата на N.O.H.A. в Созопол, ще осигурят напитките за шеметната вечер на 31 юли.

„След първия концерт на Noise of Human Art в София, когато залата се оказа тясна за многобройните феновете, се уверихме, че трябва да осигурим по-широки терени за бъдещите изяви на бандата в България.", заяви Александър Антонов от екипа на FeelmeCrew, които организират и турнето на групата по Черноморието.

Заради промяната на мястото, концертът на N.O.H.A. в Созопол ще е единственият от турнето, който ще започне в по-ранен час и съответно ще приключи към 2 ч. през нощта ", допълват организаторите.

Припомняме, първата лятна среща на българската публика с Филип, Минерва, MC Шеви, Тим, Алекс, Джош и Тобиас е във Варна на 29 юли, зала „Младост" в Двореца на културата и спорта.

Останалите първоначално обявени горещи точки от N.O.H.A.onTour остават непроменени: 30 юли, Несебър - клуб Viva, в комплекса Sol Nessebar Resort и 1 август, Лозенец - бар Friends on the Beach.

Съпорт на N.O.H.A. са не по-малко колоритните им български колеги Dj Phoenix и всеобщия любимец сред бийтбоксърите в България - Skiller.

Те ще представят нови серии от проекта си „Булгар-Булгар", с който ще станат част от музикално-културните експерименти, които турнето обещава.