Fashionista ви предлага своята селекция от няколко мъжко-женски предложения от спортната марка Puma, които определено ще ви накарат да се почувствате уникални.


Този модел на Puma се появява за пръв път през 1981 г., предлага се както за жени, така и за мъже, тоест определено можеш да бъдеш в тон с приятеля си, стига само да пожелаеш и да се довериш на Puma. Cabana Racer II е спортна обувка за тичане и съответно е лека като перце, освен това съчетава в себе си традиция и модерни елементи.

 Кожено яке на Ducati – идеалено за теб, особено ако си фен на Ники Хейдън или на Кейси Стоунър. Тази секси кожена дреха определено може да ви накара да се почувствате като световен шампион.

Archive shirt - За тази риза Puma са бръкнали дълбоко в гардероба си. От фирмата са извадили традиционната карирана риза и са я ъпдейтнали подобаващо, като са й придали уникално винтидж усещане.

Другото интересно предложение от Puma e свързано с футбола и най-вече със световното първенство, което ще се състои през 2010 г. в Южна Африка. Специално за футболното събитие на следващата година от компанията са подготвили дамски и мъжки тениски, които представят африканските футболни тимове, спонсорирани от Puma. Серията се нарича Graphic Tee.