Съдът е издал ограничителна заповед на Ивайло да не се приближава на повече от 100 метра до бившата си, съобщава в. "Шоу".

Семейната драма на бившата адреналинка Яна и съпругът й Ивайло започва да придобива все по-зловещ характер. След като преди седмица той обвини танцьорката, че не е добра майка, че не му разрешава да вижда сина си, че се прибирала в ранни зори от среднощни купони, докато бебето било самичко, гладно и жадно, тези дни Яна отвърна на удара, разкривайки публично, че го е осъдила за домашно насилие.

Майката на малкия Емо споделя, че е преживяла истински ужас в къщата на дизайнера, след като се оженили и “розовия период” преминал. „Отношенията им започнали да се изострят. Вина за това имал той, тъй като бил със сприхав характер и често правел скандали без повод от нейна страна. Скандалите се дължали на постоянни прояви на ревност", пише в решението на Бургаския районен съд от 8.12.2009 г. Иво не я пускал да излиза от вкъщи.

Взимал й парите и документите за самоличност. Отправял й подигравки и заплахи. Освен че я обиждал и тормозел психически, бащата на детето й й посягал и физически: „Удрял я с ръце по главата, стискал я за шията, когато се опитвала да вика за помощ." Положението станало нетърпимо, когато в семейните разправии се намесила и майка му Мариана. „Тя не само не й помогнала, но дори я ударила по главата няколко пъти, когато се опитала да си вземе детето и да избяга от къщата”, пише в решението на съда, който е издал ограничителна заповед на Ивайло да не се приближава до бившата си изгора на повече от 100 метра.

Ето и версията на Ивайло за “семейните войни”: „От октомври Яна има нов приятел. Впоследствие получих заплахи и от него, и от нея... Аз ходя на всяко 11-о число до Бургас, защото детето е родено на 11-и. Детето ми се сваля пред блока, където живее Яна, и го виждам за не повече от 10-15 мин. Това, ако е виждане... това е една подигравка. Не ми се позволява да го взимам, да го разходя, да спи при мен.”

Дизайнерът съжалява, че още преди години не е разчел знаците, че “адреналинката” не е жената за него. “През 2007-а катастрофирах с мотора. Тогава цялата бургаска гилдия беше втрещена от нейното поведение. Аз падам с мотор пред нея, припадам и ме взима линейка, никой не знае какво се случва с мен.

Приятели идват отвсякъде, прибират ми мотора, оправят документи с КАТ, а Яна отива на парти... докато аз пътувам към Бургас в линейка. Тя дори не се качи в линейката, а ние преди един месец сме се врекли в любов, сгодили сме се и сме направили план за сватба. И наистина жалко, че не съм го оценил, и простих след време... Така тя видя, че може оттук нататък всичко да бъде простено”.

Ивайло смята, че основните конфликти и напрежение с Яна се случили, след като се родило детето. “Може да е от родилни депресии, промяна в живота на Яна на 180 градуса, както тя самата казва... липсата на редовен сексуален живот, защото след раждане тези неща се променят. Аз лично имах напрежение във връзка с кризата... Тя си замина по много грозен начин, след 12-часово подиграване и цирк от нейна страна.

Никой никога не я е гонил, както се пише в пресата. За съжаление, трябваше да се сезират органите на реда за скандала, тъй като дойдоха някакви хора да ме заплашват, трябваше да стане тук някакво жестоко меле и в присъствието на майка ми, която е на 57 години, нямаше как да си го позволя, защото съм достатъчно интелигентен човек...

Тръгна си тя, детето трябваше да си тръгне с майката, така е по българското законодателство и това беше... Тя си замина за Бургас и оттам се започна едно жестоко напрежение, обиди и заплахи, че няма да го видя”, жали се дизайнерът-побойник.