Адреналинкат Яна излезе малко унизена, много наранена и до болка откровена пред зрителите на Нова, за да разкаже история за домашно насилие и тормозът, който бившият й любим Ивайло й е налагал системно. Ето какво каза Яна пред старата си приятелка Гала в „На кафе".

За мъжа в клипчето

Ще говоря с факти, а не както Ивайло, който изспива безброй лъжи в пресата. Сигурна съм, че той пусна порно клипа, защото единствените хора, които имахме достъп до него, бяхме аз, момчето, което участва в клипа и Ивайло. Въпросното момче е моят бивш приятел, който не живее вече в България. Той е сгоден в момента и му е изключително неприятно всичко, което се случва. Той поне прояви разбиране и се притесни за мен, защото докато той не е в страната, аз съм си тук и всичко се излива върху мен. Самият той ми каза, че отдавна е изтрил този клип, нали все пак си има годеница и се чудеше как се е появил в медиите и интернет. 

Не мисля, че е престъпление това, че съм правила любов с човек, който обичам и с когото съм имала връзка в онзи момент. Моята постъпка не е грешна, престъпление е това, че Ивайло разпространи клипа, защото това е незаконно и е низост - да направиш такова нещо на майката на детето си ...

За обвиненията

В началото на връзката ни с Ивайло всичко беше прекрасно. Пътувахме много и се забавлявахме, имахме прекрасни изживявания, като във всяка нормална връзка, но след девет месеца се сгодихме и всичко се промени. Мислех, че това е нещо нормално и скандалите ще отшумят, но малко след като забременях започнаха истинските проблеми. Той ме обвини, че съм го изоставила в тежък момент (катастрофата с мотора), но нещата не стояха точно така. Той ме убеди да отида на партито, към което бях се запътила, тъй като трябваше да съм там по работа заради „Господари на ефира". Той ми каза „Не се притеснявай, отивай!", а после ме изкара мен, че не съм го подкрепила, че съм безотговорна.

За бебето, парите и скандалите

Бебето не беше планувано, за което аз платих неустойка на Господарите. Но аз не съжалявам, разбира се. Не ставаше дума за пари в скандалите ни, напротив - Ивайло си има пари. Навсякъде разтръбява в колко скъпа клиника съм родила сина ни. Да не казвам, че след това, когато започнаха скандалите, искаше да му върна 4000 лева, които са половината разходи по раждането. Моя е грешката, че не се разделих с него, защото насилието над мен започна още преди да забременея.

За капака на скандала

Имам медицинска експертиза, която в заключение обобщава колко наранявания съм имала след побоя. Тази последна случка беше капакът на всичко и ме накара категорично да го напусна. Поводът беше парти, организирано от Господарите, по повод нашето напускане от шоуто. Прибрах се в 3 ч. през нощта, но това не му дава право да постъпва така. Най-лошото е, че родителите му бяха в къщата и слушаха как ние крещим, той ме бие, къса ми дрехите, а нищо не направиха. Най-унизително беше това, че ме плюеше в лицето. Аз взех Емо, годежния си пръстен и една торбичка с памперси, бибероните на бебето и т.н., а майка му на вратата ми каза „Ти нищо няма да вземеш от тази къща" и наистина така направих. Отидох в 6-то районно и подадох молба, от където ми върнаха заявление, че Ивайло ми е предал вещите, но не беше така. А аз повече се отказах да се занимавам с този скандал.

...Очаквайте продължение...