Българският национал и нападател на английския Манчестър Сити Валери Божинов е пред развод със своята съпруга - фолк певицата Алисия, съобщава в днешния си брой вестник "Нощен труд".
Според изданието, през последните няколко нощи Божинов, който е за кратко време в България преди да поднови тренировки с "гражданите", се среща с плеймейтката Златка Райкова. 
Самата Алисия признава, че "връзката им не е блестяща и че със сигурност имат проблеми". "С всички хора е така", казва още Алисия, която роди Валери Божинов - младши на 12 септември миналата година. 
Златка от своя страна твърди, че двамата с нападателя на Манчестър Сити нямат нищо общо. Плеймейтката обаче подчертава, че "като всяка жена и тя иска да има най-хубавите мъже на България".

"Няма криза в отношенията ми. Тя ме разбира, има ми доверие и няма нищо против да излизам с приятели. Аз съм й казал да ходи спокойно където си иска с приятелки", казва пък от своя страна Божинов.

Футболистът, който обича да се изявява и като модел, се съгласи преди време да участва във видеото на Алисия ''Карамел", на чиято снимачна площадка започна тяхната любов.
Фолкфурията наскоро спечели приза "Най-секси жена на FHM".