Това заявява в интервю за Woman.bg първият отпаднал от предаването "Фермата" Ангел. Тенев е на 43 години, от село Караджалово. Собственик е на транспортна фирма. Беше един от най-атрактивните участници във „Фермата“ 6. В новия, осми сезон на предаването, той влезе с амбиция да стигне далеч, но отпадна още в първите дни. Между сезоните на предаването Ангел си остана същият. Продължава да живее на село, при земята. Бизнесът му се е свил заради пандемията. Мечтата му е да си намери половинка, но досега не е срещнал подходяща за него жена. Във „Фермата“ той хвърли око на синеоката хандбалистка Камелия, но отпадането му сложи край на горещия флирт.

"Силиконът обаче не е фактор, който определя пътя към сърцето ми. Нямам твърде високи изисквания. При мен, а и при всеки един човек, сърцето само си избира. То не пита кога и къде, не пита за мястото, нито за обстановката, не пита дали ще е във фермата или извън нея, дали в селото или града. Сърцето просто иска, това е! Единственото важно е сърцето какво ще ми подскаже", коментира Ачо.

"Имам си едно детенце, да ми е живо и здраво. Племенниците ми също са около мен и това много ме радва. Родителите ми са живи и здрави, надявам се да е така още дълги години. Гледаме си градинка и животинки", разказа още той.

"За съжаление бях за кратко в новия сезон на „Фермата“ и не можах да видя участниците на Арената. Но, въпреки това, имам трима фаворити. На първо четене Иван ми направи много силно впечатление. Финци също е силен играч, свалям му шапка. Според мен, Камелия също ще има много добри изяви и шанс за победи занапред", споделя за пристрастията си Тенев.