Тотев и сърбинът са в люта вражда от няколко дни, като си разменят обиди и закани. В телевизионно интервю днес Аспарух отново покани на двубой като спортисти гаджето на олимпийската шампионка и дори поиска съвместна пресконференция с него, на която да се уточнят подробностите за битката.

"Той каза, че аз не ставам за нищо-нека видим дали е така", аргументира се Аспарух, който не слиза от екрана на Нова телевизия. В друго интервю якият мъжага се ожали, че има страх от водата заради давене като дете.

"Спортист съм и съм се доказал в много спортове. Хубаво качество е да умееш да плуваш. Но аз още в началото заявих, че не умея, тъй като имам страх. Давил съм се като малък. Бях на зелено училище в трети клас и си казах, че мога да плувам. Директно скочих в един басейн, където потънах като котва надолу. Никой не видя и едвам излязох. Нагълтах много вода и повече от час кашлях. Имам панически страх от вода, но преодолях себе си. Мисля, че е голяма стъпка“, призна силовият атлет.

През уикенда, в изключително тежка битка за сила, издръжливост и съобразителност се изправиха опонентите Аспарух и Филип в “Игри на волята: България”. Двамата излязоха един срещу друг на Арената, за да премерят физическите си възможности и само най-добрият да продължи напред в състезанието. Изпускане на Аспарух по трасето го контузи тежко, а играта беше прекъсната от медицински екип на терен, което сложи край на приключението за него. “Тръгвам си много разочарован от самия себе си. Яд ме е, че не успях да покажа всичко, на което съм способен. Твърде рано си тръгвам, но ми хареса времето, прекарано тук, и хората, с които се запознах. Всички са достойни и заслужават победата!” - каза той след втората си индивидуална битка, която го изпрати у дома. Той пожела успех на съперника си Филип, след като му отстъпи победата в дуела.