search icon
search icon

Oрлин Горанов лапва 50 бона от „Гласът на България“

Естрадната звезда е договорил с продуцентите рекордно висока сума за участието си, като ще прибере „скромните" 50 бона само за няколко месеца

Певецът Орлин Горанов ще се облажи със солиден хонорар от участието си в „Гласът на България", пише „Всеки ден".

Естрадната звезда е договорил с продуцентите рекордно висока сума за участието си, като ще прибере „скромните" 50 бона само за няколко месеца.

Хонорарът на Горанов е двоен в сравнение с този на фолк певицата Деси Слава и рокаджията от БТР Наско, които прибират по 25 хилядарки. Миро от „Каризма" пък се навил почти без пари - едва срещу 15 бона, издават запознати.

„Орлин винаги си е гледал интереса и не се е продавал за жълти стотинки. Не е никак чудно, че е успял да изврънка от Слави крупна сума, все пак трябва да си поддържа високия стандарт на живот", коментират запознати.

Горанов, чието име наскоро нашумя покрай скандалната му победа на конкурса „Бургас и морето", ще получи завидни финансови постъпления и покрай участието си в предизборната кампания на БСП, където пее заедно с Мариана Попова. Двамата вече имаха концерт в Габрово, предстои им участие и във Варна.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари