Турнето на лято 2013 покори и морето. След като премина зашеметяващо през няколко български града, лятното турне на радио и телевизия The Voice се развихри и на крайбрежието.

Торнадо от морски емоции и хип-хоп настроение връхлетя Южен плаж във Варна вчера вечер точно в 21:00 ч. Хилядната парти публика първо загря с любимия бийт от ефира на The Voice, перфектно миксиран от DJ Doncho.

Лошото момче на бг хип-хопа Криско се появи  в изключително стилен аутфит в издържано черно, изцяло от модните линии на A$AP Rocky и Kanye West. Рапарът, който възпя и издигна в култ почивните дни, хвърли публиката в танцувален делириум. А 30-хилядната тълпа изпя от край до край: „Дроб съм“ и „Не дължа нищо“. Летните акценти в костюмите и хореографиите на момичетата от балет „Нова“ разгорещи публиката до краен предел.

Дуетът Михаела Филева и Venzy накара присъстващите край морето да си станат „опасно близки”, а  Били Хлапето и Lexus бяха следващите, които избухнаха „башмайсторски“ заедно с хилядите в морската столица. Влади Ампов – Графа изненада феновете си с поредица от най-популярните хитове. По време на концерта братът на Били – Давид, стискаше палци на изпълнителите от „Монте мюзик“ в бекстейдж. Давид е само на 12 и един от обещаващите бийтбокс таланти от Пловдив.

„Ъпсурт“ подариха на варненци класиките - „Колега“, „3 в 1“, „И твойта майка също“, „Кълчи кълки“, както и новото парче „Ослушай се”.

Варненските победители в играта Тhe Voice VIP Fan се снимаха с всички изпълнители, взеха автографи и се докоснаха до славата като се качиха на сцената на The Voice Of Summer Tour.

За феновете в неравностойно положение The Voice осигури специална зона пред сцената, откъдето да изгледат концерта.

Повече подробности на thevoice.bg

The Voice Of Summer Tour продължава:

- Бургас – 6 юли, Морска градина, Пантеона
- Лозенец – 11 юли, плаж бар Hacienda
- Созопол – 13 юли, плаж Хармани
- Слънчев бряг - 18 юли, Cacao beach