Повече от 20 години Глория пълни клубовете и неслучайно е наричана примата на фолка.

Има издадени четиринадесет албума, продадени в рекордни тиражи. Била е член на журито на първия "Мюзик Айдъл", а сега танцува в "Денсинг Старс".

Певицата споделя, че обича предизвикателствата и това я кара да се включи в танцувалното шоу. Глория казва, че винаги е обичала да танцува, но никога не е разучавала хореографии до сега. Оказва се обаче, че й се отдава много лесно и дори планира в бъдеще да включи танците в своите клипове, пише bgdnes.bg.

Глория определя като най-големия успех в живота си нейната дъщеря Симона. Тя се появява на бял свят когато певицата е на върха на кариерата си. Глория обаче споделя, че никога не е имала колебания дали да роди. Тя не се вижда като по-различна от другите жени и споделя, че дори й се е искало да има още едно дете, за което все още не е късно.

За Симона Глория разказва, че е страшно амбициозна - като ураган. Напориста е и си поставя високи цели, свързани с музиката. Наследницата на Глория иска да учи в чужбина и да се развива като певица. Майка й, естествено, смята да я последва до всяка точка на света. Глория казва, че детето й е преди всичко друго, но дори и да е в чужбина, кариерата й няма да пострада. Едното ще върви паралелно с другото.

Засега колебанията на двете дами са между Лондон и Швеция, където живее бащата на Симона - композиторът Илия Загоров. Примата споделя, че с бившият си съпруг са в нормални отношения и обсъждат заедно бъдещето дъщеря си. Композиторът никога не е губил връзка със Симона, но това, че живее в чужбина, оказва своето влияние. Глория казва, че й се иска Загоров да участва повече в живота на дъщеря им.