С много възгласи на радост от страна на Фънки, Big Brother обяви, че първият номиниран за изгонване е Къци Вапцаров.

Той ще се бори за вота на зрителите, тъй като беше капитан на изгубилия в тазседмичната игра отбор.

В играта „Стани богат”, заради която Ники Кънчев влезе в Къщата, неговият тим беше разгромен от този на Орлин Павлов. Заедно с Вапцаров в играта се бориха още Златка Димитрова, Никол, Мариана, Любен Дилов-син и Тризначката Вяра.

„Събирай си багажа”, закани му се Фънки. „Съжалявам Фънки, че няма да имаш удоволствието да ме номинираш”, отговори му Къци, който не скри, че е разочарован от развитието на играта и факта, че тимът му изгуби.

Глава на Къщата стана Орлин Павлов. Той имаше възможността да спаси двама от своите съотборници, като избра това да бъдат Люси и Фънки. За Дяковска той заяви, че е позитивна и енергична и я харесва. Фънки спаси, тъй като го определя за много духовит и харесва чувството му за хумор.

Номинирани още са Златка Димитрова и Мариана Попова.

Златка успя да получи най-голям брой наказателни точки от своите Съквартиранти, пише bliasak.bg.

Срещу нея гласуваха Къци, Мариана, Камелия, Люси, Фънки и най-близката й дружка в Къщата - Никол. Всички бяха единодушни, че Димитрова не се чувства добре в шоуто и иска да излезе навън.

Еднолично Главата на Къщата Орлин Павлов изненадващо номинира близката си приятелка Мариана Попова за изгонване. Той сподели, че нея през последните седмици изобщо я няма, мъчно й е за семейството и най-вече за детето й.