Плеймейтката Златка Димитрова, която заедно с Бони и Къци Вапцаров бе на номинации снощи, имаше мисия във Вип Брадър, да помоли бившия си приятел Благой Иванов - Багата да вечеря с нея на двора, където двамата да си поговорят за чувствата си един към друг.

За нейно съжаление Благой отказа да разкрива емоциите си пред цяла България и плеймейтката реши да покани журналистката Кристина Патрашкова на негово място. Пред нея брюнетката искаше да каже всичко, което таи в себе си към Благой, а Патрашкова да й помогне да напише писмо, което да прочете пред всички в студиото на Ники Кънчев.

С треперещ глас и сълзи в очите, Златка изля мъката си пред зрителите на риалитито, четейки от листа хартия. Вижте откровената изповед на брюнетката:

“Колкото и невероятно да звучи, аз съм човекът, след твоето семейство, който най-много ти желае щастие с новата ти любов – Любина. Надявам се, с нея да усетиш това, което съм чувствала аз, когато бяхме заедно.

Тази вечер ще бъде много специална за мен! Ще направя една от най-откровените си изповеди. Тя е посветена на най-важният мъж в живота ми досега – Благо. Благо, искам да ти кажа думи, които не успях да споделя с теб през последния месец, когато отново живяхме под един покрив.

Когато те срещнах преди три години и половина не знаех, че ти ще бъдеш човека, който ще ме убеди, че ЛЮБОВТА съществува. Изживяхме мигове, които ще помня цял живот. Надявам се и ти! Бяхме заедно в един от най-трудните моменти в живота ни, а това никога не се забравя! Тогава и двамата много си вярвахме. Аз открих, че зад мъжкарската ти същност се крие емоционален и добър човек. Сигурна съм, че нищо на този свят не е случайно.

Вероятно нашата раздяла е трябвало да се случи. Сега всеки от нас е тръгнал по своя път. Надявам се, че престоят в Къщата, ще бъде ново начало и за мен. Надявам се, че някъде там ще срещна човека, на когото ще дам цялото си сърце. Мечтая да постигна цели, които съм си поставила и те ще докажат, че не съм момиче от държавата на Златките. Най-малкото, защото за мен любовта е най-важното в живота. А ти си човекът, който ме убеди, че тя съществува.”

По-късно, когато стана ясно, че изгонена от Къщата е певицата Бони, Златка избухна в истеричен плач, защото вече не издържала и искала тя да напусне риалитито.