Жертвата на мъжете – Къци Вапцаров, получи поредната доза бъзици от страна на повечето Съквартиранти, излъчи VIP Brother в епизода снощи.

Едно от изобретенията му – да превърне леглото си в шатра, за да не му духа климатикът, се превърна в тема номер 1. Кристина го определи като Муамар Кадафи и заедно с всички звезди не спря да се смее в двора. Орлин Павлов пък заяви, че Къци е изключително изобретателен, пише bliasak.bg.

Единственият мъж в Къщата, който реши да поговори с Къци за това какво го дразни в него, беше Иван Ласкин.

„Би ли ми казал какво те дразни в мен? С какво съм те обидил, след като аз съм единственият, който спря да те подиграва, заради децата ти, които те гледат?”, попита Иван Ласкин.

„Много е сериозен този разговор, не мисля, че ти искаш да го водиш”, отговори Къци Вапцаров. „Не е тук моментът. Смятам, че сме в шоуто за един месец, после я се видим, я не. Нито аз теб трябва да променям, нито ти мен”.

Голям дразнител в Къщата обаче е Бони. Певицата Мариана Попова отбеляза, че след излизането на Ирен и Влади, фолк певицата вече няма приятели, с които да контактува в Къщата.

Повод за поредния конфликт с фолк певицата беше спречкване между нея и Никол в кухнята. Това даде повод за коментари между останалите звезди, като Мариана Попова заяви, че няма против Бони като певица, а като човекът, за когото се представя в Къщата и който според нея не е истински.