“Това, което ми е на сърцето, това ми е в устата”, казва фолк певицата Бони, която снощи влезе в Къщата на ВИП Брадър.

Певицата не завършва средното си образование, защото тогава не осъзнава, че е важно.

“За мен не е нито смешно, нито срамно това, че съм решила сега, макар и с голямо закъснение да завърша“, признава Бони.

Като малка мечтае да стане известна певица, да има собствени албуми, да си купи “дънчици” и златно пръстенче.

Твърди, че е мъжко момиче, силна жена, защото живота я е направил такава. Винаги се е справяла сама - без мъж, без спонсори.

При влизането в Къщата певицата получи и тайна мисия. Тя трябваше да сложи слушалка в ухото си и да прави и казва всичко, което Биг Брадър й каже, в противен случай някой от Съквартирантите й може да остане без багаж.

По нареждане на Биг Брадър, Бони призна на Николай Мартинов, станал известен с участието си в Сървайвър, че е влюбена в него:

"Знаеш ли, аз много отдавна си падам по теб... Сега може да ти се отвори възможност и за нещо по-така", заяви палаво певицата.

"Аз съм голям фен на предаването ти "Сделка или не", пък трябваше да каже брюнетката на водещия на "Риск печели, риск губи" Къци Вапцаров.

На Кристина Патрашкова намекна, че е лесбийка и допълни, че и на нея за малко да й се случи да легне с жена.

Бони трябваше да попита и Златка Димитрова защо си е боядисала косата черна и няма ли да я бъркат така с Черната Златка. Гаврата със Златка продължи и когато бившият й приятел Благой Иванов - Багата влезе в Къщата. Тогава фолк певицата на всеослушание попита дали двамата ще спят в едно легло.

По нареждане на Биг Брадър брюнетката обиди тоалета на Мариана Попова, а по-късно имаше нелеката задача  да плаче продължително на рамото на певицата.

Също така помоли Владимир Данаилов да ползва четката му за зъби, каза че й приличал на Вежди Рашидов и ''обърка'' майка му Ирен с Екатерина Евро.