Спекулациите около хонорарите на родните звезди, решили да участват във Вип Брадър са многобройни.

Истинските суми, които родните знаменитости ще вземат за участие в риалити формата обаче, далеч не са толкова големи.

Вместо така широко обсъжданите 300 000 лева, Николета Лозанова ще вземе не повече от 10 бона за участието си в шоуто. При това плеймейтката дори няма да изкара до края на формата.

На половина по-малък е хонорарът на Деси Зидарова, твърди национален всекидневник. Говори се, че позабравената актриса и модел ще получи 50 000 лева за участието си, но според запознати ще прибере едва 5 хиляди.

За тази сума, манекенката ще трябва да разкаже и пикантни подробности около побоя, който преживя преди две години. При това в национален ефир.

*Деси Зидарова

Голяма част от БГ звездите отказаха участие в риалити формата, заради отказа на продуцентите да платят исканите суми. За сметка на това Нико Тупарев успя да си осигури присъствието на останалите участници само срещу реклама.

Кристина Патрашкова, Фънки, Мис Бони, Деян Неделчев–Икебаната и Димитър Стоянов ще излязат почти без пари на продуцентите. Но за сметка на това ще могат да си направят голяма реклама.

Според информация, този сезон няма да има и елиминации. Вместо това продуцентите на „ВИП Брадър“ залагат на съвсем нова стратегия, пише hotarena.net.