Графа реши да изневери на собствения си тенденциозен стил и покрай хитовото си ново парче с рапъра Бобо и Печенката осъзна колко е хубава материалната страна на живота.

Благодарение на феноменалния си летен хит  "Дим да ме няма", Влади-''Балади'' най-сетне реши да си вдигне тарифата. Той ще е зает абсолютно цяло лято по концерти и участия.

Според източници, Графа вече е прибрал тлъсти хонорари и най-накрая е сменил старото ” Субару” с луксозно БМВ последен модел.

Звездният изпълнител сподели пред широката аудитория, че наистина красивите му и качествени балади са му носили ексклузивните първи места и награди по всички родни класации. За съжаление разкри, че въпросните песни не били никак доходоносни и не спечелил почти нищо от тях.

Ударното му парче с Бобо и Печенката обаче било истинска златна мина. Благодарение на новия си хит, Графа си позволил да си смени колата с по-изискана и освен това си вдигнал и стандарта на живот.

Поп певецът призна, че непрекъснато го канели по клубове и заведения и бил затрупан от професионални ангажименти.

Имайки предвид обаче богатият му и разнообразен репертоар, Графа рядко взимал Бобо и Печенката със себе си и така тлъстите печалби и хонорари си ги прибирал само за себе си.