Оказа се, че през изминалия уикенд звездите на родното ни кино не са залагали на репетициите в театъра, а на дегустацията на вина.

Покрай рекламния клип на много нашумяла марка вино стана ясно, че Деян и Радина наистина са фенове и познавачи на качествената гроздова напитка.

В края на изминалата седмица те си направиха любовна разходка до града под тепетата, а поводът разбира се беше международното изложение Винария 2012.

Престижното събитие привлече звездите не за друго, а защото този уикенд любимото им вино Domaine Peshtera стана безспорен фаворит и на изложението.



Освен най-голямото отличие на международните експерти „Златен ритон” то е получило и златен медал от слепите дегустации на посетителите, част от конкурса „Изборът на потребителя”, на асоциация „Активни потребители”.

Така няколко часа след новината Радина Кърджилова и Деян Донков бяха забелязани на щанда на компанията производител, за да поздравят изпълнителния директор и да дегустират новите сортове мавруд, каберне фран, сира и розе от „виното, което вълнува”.