В столичния музикален театър в петък вечерта актрисата Радина Кърджилова изгледа предпремиерното представление на приятеля си Деян Донков, но видимо не хареса въплъщението му в „Дневникът на Дракула” – пише „България днес”.

Докато Деян Донков лочеше кръв от мъже, жени и животни, в салона Радина Кърджилова се въртеше нервно на мястото си, пъшкаше и шепнеше в ухото на приятелка, че повече няма да идва на премиери на гаджето си, пише kliuki.bg.

Явно актрисата ревнува от сценичните партньорки на Донков и страстта в спектакъла й идва твърде много.

В танцовите етюди Деян Донков се овъргаля сексуално с целия женски състав на „Арабеск”, което кипна кръвта на ревнивата Радина.

Актрисата очевидно не гледаше професионално изявата на Донков. Ако трябва да се поддаде на сръдните й, звездата на Народния театър ще трябва да укроти нагона си на сцената или поне да се откаже от ролите си на любовници. Но те пък му пасват най-добре и не само заради тях в гилдията го наричат Дон Жуан Донков.

Радина и Деян са най-одумваната двойка в арт гилдията. Те изкараха страстна година, заживяха заедно и дори загатват за семейство с деца. Тази пролет ще видим Радина пак по телевизията в изявата й като Сияна от „Стъклен дом”.

*Радина и Деян

Снимки: Bulphoto