Радина Кърджилова и Деян Донков  са заедно от миналата година и вече не се притесняват да говорят за чувствата си.

„Имаше някакво притеснение в началото. После известни затруднения и сега сме неразделни", разказва Радина за началото на техния романс. Тя признава, че всичко в Деян й харесва, а той обяснява, че се влюбил в топлите й кафяви очи.

Актрисата признава, че има своя малък ритуал преди да отиде на репетиции и той е да напише: „Обичам те!" на своя възлюбен на малка бележка. Двамата се ревнуват, но до сериозни скандали не се стига. Влюбените са на едно мнение, че искат да прекарат живота си заедно.

„Говорили сме си за сватба. Усещам, че Радина е жената на живота ми, а децата биха били продължение на нашата връзка", споделя Деян Донков. Той отрича слуховете, че майката на сина му - актрисата Анастасия Ингилизова не му разрешава да вижда Деян-младши заради връзката с Радина. „Дори си правихме планове за лятото и може би ще ходим на море всички заедно", разкрива той пред сп. "Lovestyle".

Двамата си мечтаят за къща в планината или каравана на морето, а скоро зрителите могат да ги видят и във филм като двойка.



Снимка: Булфото