Композиторът, който от години се подвизава в Швеция е ядосан и на слуховете, че е станал тираджия в САЩ, което било измишльотина.

Злите езици говореха, че след тежката раздяла с Глория, Илия не обръща внимание на дъщеря си Симона. Тези клюки не били съвсем верни.

Те бяха подхранвани и от самата певица, която веднъж се изпусна гневно, че Загоров не давал пет пари за момиченцето – не ставало дума за издръжка, а затова, че не й обръща нужното внимание. В ТВ шоу Гло казала, че Илия не знае какво изпуска, като отсъства от живота на дъщеря им, пише кliuki.bg.

Изглежда бившето семейство е изгладило отношенията си, защото сега Симона и баща й си уговарят срещи и се виждат, за щастие или нещастие на Глория.

Двамата били в чудесни отношения, а Загоров е влюбен в щерка си и се радва на музикалните й амбиции. И Глория, и той били на мнение, че Симона първо трябва да завърши успешно гимназия и чак тогава да се хвърля при акулите в шоубизнеса. Наскоро Гло заяви, че й се иска дъщеря й да постигне онова, което самата тя не е могла – да пробие на европейска сцена, а защо не и в Щатите.

Загоров отрече слуховете, че не се интересува от тийнейджърката и сподели:

''Всеки ден се виждам в скайп с дъщеря си и се интересувам от всичко, случващо се с нея. Много се ядосах на медиите, които бяха писали, че не й обръщам внимание. За мен не е проблем, но е проблем, че тя го чете'' – казва бащата.

Той обяснява, че се прибрал за Коледа специално заради Симона и двамата отишли при роднини в Кърджали. Забавлявали се страхотно: ''Много хубаво преживяване“ – радва се бившият на Глория.

Относно певицата, той не е много обстоятелствен, но признава: ''Важна е дъщеря ми! Само мога да благодаря на майка й, че я гледа и възпитава добре''.