С лъскави снежно-бели козинки се появиха кучето Принц и котката Бюти в студиото на ''Модерно''.

Гло разказа, че си съжителства с тях от три години. Винаги в семейството й са обичали домашните любимци и са живели в къща пълна с лаещи и мяукащи създания. По-рано Глория е имала две немски овчарки, но дъщеря й си избрала доста по-дребничката порода шпиц.

Принц и Бюти живеят лапа до лапа в апартамента на фолк певицата. Тя ги взела едновременно, когато били само на по два месеца. Като малки пухкавите животинки дори спели едно върху друго. Сега са пораснали и от време на време се дразнят и ревнуват, ако един от тях бъде обгърнат с повече внимание.

Глория използва появата си в телевизията, за да обяви, че търси жена за Принц, чието семейно планиране певицата е взела изцяло в свои ръце. Тя обясни, че иска кучето й да стане татко, а булката да бъде достойна, за да могат двете кучета да са си ''лика-прилика'', пише kliuki.bg.

Фолк примата разкри и някои подробности от личния си живот, които не бяха свързани с четириногите – докато обясняваше за ревността, която изпитват животинките, Гло вметна изречението:

''Аз попадам все на безумно ревниви екземпляри, което не им прави добра услуга'', с което още веднъж потвърди клюката, че се е разделила със сърбина Горан. Сега изпълнителката си взима почивка от ревнивите изблици на бившето си гадже и релаксира в компанията на преданите си домашни любимци.