Поп певицата Мария Илиева споделя в откровено интервю пред българското издание на списание Харпърс Базар., че вече е срещнала мъжа с главно "М" и познава вълшебството на любовта, благодарение на него, казва тя

Чаровната брюнетка, която винаги успява да зарази околните с позитивното си излъчване е сигурна, че скоро България ще бъде едно много по-добро място за живеене. Пред изданието,цитирано от bliasak.bg, Илиева е категорична, че никога не би позволила на битовизма и простащината да я обезсърчат. Напротив именно те я стимулират да правя най-вълнуващото нещо в живота си - музиката.

Дълго време Мария отказваше да говори за личния си живот, в опит да запази най-ценното за себе си. Тя бе виждана в компанията на различни мъже, предимно колеги и приятели, с които медиите я свързваха в не една и две връзки. Сега обаче след като създаде своя звукозаписна компания и под крилото си е взела няколко млади български изпълнители- Боян, Криста и Мона, изпълнителката на "Лунен сън" най-накрая е отделила време и за себе си, за да се отдаде на любовта.