Любовницата на Гара Дебеле - моделът на "Плейбой" Дамяна Матева, подготвя страшно отмъщение срещу черната перла на Левски.

Въпреки, че Дамяна заяви, че не е обидена на Гара, близки до надарената брюнетка, разкриха пред в. "Уикенд", че тя е записала на мобилния си телефон порно с френския футболист от малийски произход.

19-годишната хубавица ще качи видеото с Дембеле в Интернет през есента, точно когато португалската му съпруга Стефани трябва да роди от него.

Преди дни голмайсторът на "сините" призна, че се е оженил за изгората си и че тя е бременна от него.

*Гара Дембеле и Стефани

"Заради това няма да простя на това момиче Дамяна, че се опита да устрои собствения си живот, прецаквайки мен и моите близки. Точно когато Стефани дойде в България, тя започна да се появява по телевизиите и да разказва истории, свързани с мен и с нея. Да, не отричам, че спах веднъж с Дамяна, но никога не съм имал сериозна връзка с нея. Нямаше начин да я повторя, защото тя мирише отвратително и не се къпе. Отказа да влезе в банята и преди да прави секс с мен, и след това. Два пъти проветрявах вкъщи след нейната визита. Тя сама предложи да спи с мен, помоли ме да й дам екип на Левски", изригна Гара Дембеле срещу родната златотърсачка.

След интервюто на чернокожия ритнитопковец палавата брюнетка си спечели прякора Дамяна Скункса, а други мъже също потвърдиха думите на Гара, че красавицата понамирисва.

*Дамяна Матева

Войната на интимния спор между нашенката и чернокожия й любовник едва ли ще заглъхне скоро, пророкуват в спортните среди.

Отмъстителната Дамяна вече дирижира кампания срещу голаджията и издирва и други българки, преспали с него, които да разкажат подробности за креватните подвизи на Дембеле.

"Португалката едва ли ще е особено щастлива да научи, че нейният любим се скъсваше да й изневерява. Освен с мен, е преспал с поне още десет. А какво ще прави Гара, когато в Интернет излязат порно клипчета с негово участие?, злорадства наранената Дамяна, пише .

Вижте фотогалерия:

Дамяна Матева изгря в Playboy

Вижте още:

Плейбойката Дамяна: Не съжалявам за секса с Гара, не съм му обидена

Дембеле разкри: Дамяна Матева мирише много лошо, правихме секс само веднъж

Бившата изгора на Гара Дембеле изгря в Playboy

Любовницата на Гара Дембеле за романса, алкохола и изневерите на звездата