Най-младият тенор в света Амаури Васили, който ще представи Франция на “Евровизия” 2011 в Дюселдорф, е почти сигурен победител тази година и това сочат резултатите от букмейкърските залагания, разказа пред “Всеки ден” журналистът на БНТ Росен Цветков.

Цветков е част от българската делегация там и прави филм за участието на Поли Генова. По думите му другите фаворити са украинката Мика Нютон и британците Blue, пишат от dir.bg

Засега Поли Генова не е в топ 10, но това не обезкуражава родната ни певица, която води почти ежедневни битки с режисьорите на Евровизия. “Имаме леки проблеми с тях, защото не изпълняват нещата, които Поли и хореографът й Марвин Дайтман искат да се случат на сцената. Той е пълен с добри идеи, които биха помогнали за перфектното ни представяне, но на последната техническа репетиция така и не ги видяхме реализирани на сцената, а отговорът обикновено е “не може”, разказа още Росен. Той се надява, че в сряда, на генералната репетиция, все пак ще се преборят.

Това, което със сигурност ще видим на сцената на 12-ти май ще бъдат екраните със стичащи се капки вода и Поли, която ще пее на сто процента, амбицирана да стигне до финала.