Радина Кърджилова, която стана известна покрай "Стъклен дом" с ролята си на Сиана в сериала, е имала бисексуални наклонности, мълви се из НАТФИЗ.

Според клюката, докато учела в театралната академия, талантливата актриса била лудо влюбена в своя колежка от същия курс. Красавицата непрестанно ходела по петите на другото момиче и се появявала на всяко парти, където е тя.

Драмата била, че другата студентка никак не й обръщала внимание, нито отвръщала на плътските желания на Радина Кърджилова. Сиана от "Стъклен дом" обаче продължила да бъде настоятелна. Накрая колежката й решила да я игнорира, показвайки й по всякакъв начин, че тя е напълно хетеросексуална и няма шанс нещата помежду им да се получат. Просто нямало как и поради простата причина, че девойката произхождала от консервативно семейство със строг баща, пише kliuki.bg.

Радина Кърджилова дълго време не можела да го преглътне и пред най-приближените си приятели тогава, дори споделила, че изобщо не се увлича по мъжкия пол. Всичко се обърнало на 180 градуса, когато сегашното й гадже Калин, решил да промени лесбийската й ориентация пишат от lifestyle.bg.

Трябвало му около половин година, докато през това време не спирал да се върти около актрисата, която най-накрая "мирясала" и развяла бялото знаме, предавайки се в обятията му.