Както често се случва в родината ни, поради здравословните проблеми на Гого той и остатъците от Фамилия "Тоника" заровиха томахавки с бившия си водач Стефан Диомов и другите бивши членове на групата.

Публични скандали в най-гледаните предавания и разправии в пресата вече са минало. След разгласената новина за разклатеното здраве на Георги Найденов, неясната диагноза и тежкото му състояние, старите приятели и врагове се обединиха и забравиха враждите като един. Това не се случва всеки ден и може да трогне дори най-големия враг на музикалния БГ елит.

Най - големите български естрадни звезди направиха във вечерта на 26 април грандиозен концерт за Гого от "Тоника" с паметното заглавие "Приятелство без край" и препълниха зала 1 на НДК. Почти всички колеги, стари и нови приятели, заедно с екзалтираната публика се обясниха в любов на любимия вокалист на едни най-шлагерните български групи "Тоника" и "Домино".

Притекоха се Ваня Костова, Стефан Диомов, Лили Иванова, Йорданка Христова, Богдана Карадочева, Васил Найденов, Мишо Белчев, Йорданка Христова, Кичка Бодурова, Орлин Горанов, дует Ритон, Марияна Попова, Елица и Стунджи, Илия Луков и още над 30 музиканти.

Изпяха 50 златни шлагера, а за финал всички заедно публика и музиканти изпяха "Здравей, как си приятелю?", и сълзите на изпълнителите и хората от залата бяха толкова искрени, че НДК щеше да експлодира от емоция и доброта...



Самият министър на културата Вежди Рашидов обяви на концерта създаването на специален фонд към Министерството на културата за събиране на пари за нуждаещи се хора на изкуството. Сетиха се, най-после!

Какво като лицата на сцената не се бяха явявали от поне 20 години, с какъв хъс и раздаване се хвърлиха на сцената поизтупали се от нафталин стари любимци?! Някои от участниците не се бяха събирали от десетилетия и дойдоха точно за Гого.

Колко е хубаво да се напомня, че в т.нар. БГ елит има доброта, благородство и всепобеждаваща искреност!

източник: Blife