Кроткият домашен  любимец на футболната съпруга Елеонора Манчева -  пинчерът Ричи, удари водна чаша с мастика преди да направи дебюта си като манекен в клуб "Версай" миналата вечер. Понеже доста възмутени посетители помолиха да не опиянчват животинката, барманите си признаха, че са се пошегували и голямата чаша е пълна с вода.

Анн Джи обяснява на малкия си пор предимствата на светския живот. Но на Ричи май наистина му трябваше "едно за отскок", защото целият трепереше. Жената на Владо Манчев заедно с куп красавици участва в ревю, където звезди бяха техните домашни любимци. Лаещите манекени бяха пременени с дрехи на фирма "Доги фешън". "Идеята на това ревю е не само да се покажем ние и домашните ни любимци. А да подсетим хората, че както гледат породисти кучета, могат да вземат и някое животинче от улицата", каза  Елеонора. На сцената Ричи се появи с шушляк от полар, подходящ за студените дни. 

Освен Елеонора в ревюто се разписаха Мисис България 2009 Лазарина Стефанова, Мисис България 2008 Милена Шаркова. Бизнесдамата Меги Дерм разходи двата си любимеца, спасени от кучкарника - едрия красавец Йоан и хубавицата Хера.

Петя Велкова и Лазарина Стефанова дефилираха с една от най-редките породи кучета у нас - китайско голо качулато куче. То се развъжда единствено в развъдника Армония ди Колори и се продава в цял свят за наистина сериозни суми. Единственият любимец, който не лаеше, бе фретката албинос на певицата Анн Джи (откровено приличаща на малко порче). Сладката животинка на име Джи Ти се премени в колежански пуловер, специално създаден за нея. Джи Ти толкова хареса дамите в заведението, че избяга от Анн Джи и тръгна да целува нежните създания наред.