Моделът и инфлуенсър Александра Богданска определи себе си като амбициозна, наивна, емоционална и дисциплинирана в интервю за Нова телевизия. В него тя заяви, че няма в живота й нова любов и се опредеи като "емоционално осакатена". "Счупеният човек е най-цял защото вече знае и да губи. Добавих още едно качество в картотеката. Но залепих се май... личи си, че е пукнато, но се закрепих", признава Алекс.

Инфлуенсърката коментира и опасната близост, която беше заснета преди дни с бившият й съпруг Даниел, Алекс не каза конкретно какво означава тази целувка, но заяви, че близките им отношения са в името на детето им Габриел. "Това е едно страхотно видео и трябва да бъде пример за всички разведени родители. Пример затова как в името на детето да потърсят път към себе си. Знаете ли, с Даниел сме много емоционални личности. Има хора, които са създадени за дълъг маратон, има такива, които са за спринт. Ние сме от вторите, За много кратко време изпитахме от всички емоции. Той ми показа най-голямата любов и в същото време ме нарани най-много. Изведнъж се уморихме и нямахме сили за тичане и се разделихме", откровена е Алекс.

Алекс разкри още, че психическото състояние е въздействало и на физиката й: "Не мога да си върна гласа вече година, не мога да спя, имах период дето спях по 3-4 часа, косата ми опада", каза още Богданска. Тя разкри, че е изпитвала пълно щастие преди три години, когато е имала човек до себе си, семейство и кариера. След развода у нея се отприщил въпросът дали амбициозна жена може да бъде обичана, дали може да създаде домашен уют. "Нямам отговор, ако това е моята роля защо трябва да се боря срещу природата си, каза още Александра Богданска.

"Той е човека, който съм обичала най-много в този живот. Той е любовта на живота ми. Ще продължа да го обичам по по-различен начин. Защото опитвайки се да го намразя, дори и да му кажа "Ти какво ми причини, направи ме подметка, да се чувствам дъното..." Какво правя, все едно мразя детето ни, защото 50% от Габриел е Даниел.