Като най-екзотични се очертават тези на семейство Джаферович, които бяха боядисани в Доминикана, където се снима „Сървайвър”, който бившият футболист води. Жена му се похвали, че при дългите полети е счупила само 2 от яйцата, които боядиса на открито под палмите. Жени Джаферович е за втори път в Доминикана, като първият път бе за рождения ден на Ваня без децата. Сега цялото семейство се събра на любимата дестинация на богаташите.

Под палми си почиват с децата още Коцето и Петко Димитров, така че те яйца не показват, а безкрайни плажове и син океан. Диляна Попова също се наслаждава на отдих на екзотично място и не боядисва яйца.

Лили Иванова показа яйцата си, но всичко фенове на примата са убедени, че те са боядисани от домашна помощница, защото певицата не си пада по домашната работа.

Екзотично е и яйцето, което Радина Кърджилова показа в социалната мрежа, докато тези на колегите й Луиза Григорова и Дария Симеонова са класически.

Както Hotnews.bg вече съобщи, семейството на Християн и Светлана Гущерова боядисаха няколко кори с яйца с помощта на майката на плеймейтката.