Това стана ясно от профила на футболиста Ваня Джаферович, който си пусна снимка различна от обстановката в "Сървайвър". "Време е Гюнтер да се отдаде на заслужената си почивка!", написа водещия. Така стана ясно, че риалитито е заснело финала си седмица по-рано от очакваното. Какво е наложило екстремното приключване на снимките, не е ясно засега.

Както HotNews писа днес по-рано, футболистът Благой Георгиев и фолк певицата Татяна индикираха, че са приключили играта, след като мобилните им телефони бяха включени и Вайбър извести затова. Дали обаче това означава, че Джизъса е победител в "Сървайвър" е под въпрос. Макар, че хора от обкръжението на ритнитопковеца вече усилено тръбят, че именно той е спечелил играта за 150 бона. Парадирането за победа обаче едва ли е гаранция за такъв факт.

Георгиев обаче има и доста по-важни ситуации в живота, които тепърва ще трябва да приеме. Говорим за последната му съпруга Поли, която публично обяви, че се развежда с футболиста. Така, че Благо по-скоро трябва да помисли за семейния си казус, а не толкова дали ще се похвали, че е спечелил "Сървайвър". Разбира се, ако това наистина е вярно.