Сега тя иска да е новата Наталия Кобилкина. Брюнетката обяви в инстаграм, че започва семинар на тема „Как да трансформираме любовния си живот за 5 седмици”. Пишман дизайнерката говори на развален английски и явно се опитва да привлече заблудени чужденци, готови да напълнят банковата ѝ сметка. Още не е ясно дали са се намерили будали да се включат в семинара. Потребителите в социалната мрежа пък побързаха да определят Мегз като „Кобилкина от Али Експрес”.

Каканашева духна за Дубай, след като НАП я погна за укриване на данъци. Тя се установи там и сега се прибира в България много рядко. Миглена закри модния си бранд, защото уж вдъхновението ѝ се изчерпало, но впоследствие истината се оказа по-различна. Ексцентричната дама вече има условна присъда за имама. Преди 5 години с тогавашният й приятел – криминално проявения Румен Рончев, обявиха джипа й за откраднат, за да приберат парите от застраховката. Престъплението им обаче бързо бе разкрито. С днешна дата Рончев е в турски затвор по друго обвинение - за трафик на наркотици.

Горе-долу по това време Каканашева рани и жена в катастрофа. За това провинение получи 8-месечна условна присъда с 3 години изпитателен срок и остана без книжка за следващите 10 месеца. Освен това се наложи да плати разноските по делото и 7000 лева обезщетение на пострадалата. Това са само част от провиненията на скандалната госпожица от Раковски.

Прави впечатление, че през последните месеци родната мома се е отдала на духовното. Или поне се прави на духовно извисена. Мегз заряза светския живот в България, уж за да се посвети на по-висши цели. Каканашева винаги е била известна като ексцентрична личност, но в последно време ходи по странни семинари и говори като сектантка. Дизайнерката-измамничка често разказва в мрежата за Всевишния и обяснява доста объркано как е намерила пътя към него.