Млада двойка от Велико Търново фалшифицирала свидетелство за брак, за да се яви на кастинг за новия сезон на риалитито Big Brother. Бургазлии пък вдигнали сватба в деня на първото прослушване. За да впечатлят журито още повече, младоженците довели на кастинга сватбарите и оркестъра.

Не всички кандидати за слава обаче били в толкова добро настроение. Някои от желаещите да участват почти стигнали до ръба на нервна криза. Една от дамите се разплакала, след като й бил зададен въпрос, свързан със съпруга й. Oтговорът й бил толкова сърцераздирателен, че просълзил един от членовете на комисията, съобщава bliasak.bg.

Над 400 семейства били допуснати до кастинга на Big Brother Family в Бургас. 80 процента от желаещите да влязат в Къщата били млади семейства и двойки на възраст между 18 и 35 години. Най-възрастните мераклии в морския град пък били между 45 и 50-годишни. По-разкрепостените заявили, че биха правили секс в Къщата. „За нас няма значение дали ще ни се наложи да правим секс под масата или над нея, важното е да има шоу", казал един от бургазлиите.

Междувременно скаутите на Big Brother Family, които търсиха интересни семейства в регионите около Бургас, попаднали на свещеник с четири деца, запален по сърфа, местни богаташи с яхти и две хомосексуални двойки, сключили брак в Холандия.