32-годишен софиянец скочи на бой на журито на Big Brother Family по време на прослушването за новия сезон на шоуто.

Мъжът стигнал до последния етап на кастинга, в който един от членовете на комисията се опитал да го провокира с въпроси, свързани с неговото поведение и отношение към съпругата му. Кандидатът обаче се засегнал от тях, започнал да се репчи на журито и дори се опитал да удари един от оценяващите, информира

С изключение на този инцидент кастингът в София премина спокойно и при голям интерес от страна на софиянци. Сред явилите се имаше танцьори, адвокати, водопроводчици, много таксиметрови шофьори, актьори, фашисти и еколози с крайни убеждения, а също и омъжена за българин рускиня, която снима порно в Лондон.

Дойде и младеж, представил се за любимец на Христо Стоичков. Специално за прослушването от Маями се върна младо българско семейство, а  ромска фамилия от Сицилия си дойде с надеждата, че ще бъде одобрена за шоуто.

Сред мераклиите да влязат в Къщата бяха Валентина и Александър от София. Двамата са заедно от 10 години и вече имат малък син. Александър обясни, че той е убедил половинката си да отидат на кастинга.

Валя заяви, че за нея ще бъде голямо предизвикателство да участва в шоуто, тъй като е свикнала да пази личния си живот в тайна. Тя сподели пред bliasak.bg, че се е съгласила, защото е любопитна да разбере как ще се развият отношенията й с любимия мъж и защото иска да си докаже колко силна е връзката им.