Скандалът между Преслава, Райна и Константин относно бъдещ хит има своето продължение. Музикалната компания, която продуцира изпълнителите, реши да сложи точка на конфликта и излезе с официално изявление на своя сайт.

Ето какво се казва в комюникето на "Пайнер":

"От няколко дни в Мрежата се тиражира изявление на Райна, в което тя коментира „проблемна" според нея песен, записана в студио от Константин и Преслава. Интересът към новата дуетна песен на две от водещите имена в модерния фолк е огромен и това е съвсем разбираемо и очаквано. Затова ясно и категорично заявяваме, че всички продукти, издавани от музикална компания „Пайнер", отговарят на изискванията на актуалното законодателство в България.

Дори фактът, че самата Райна е чакала за „своята" дуетна песен 3 години и в крайна сметка така и не я е записала заради неуредените й права, е показателен за нашите изисквания към всеки музикален продукт. В този смисъл намеците на певицата са неоснователни, прибързани и са плод на повишена емоционалност в конкретния момент.

"Пайнер" не би изневерил на законността и принципите си, заради което и да е от имената в каталога си. Недопустимо е емоциите да са водещи, когато се коментират професионални аспекти от работата на една музикална компания."