В рубриката ни "Зимен бутик" днес ще си поговорим за любимия женски аксесоар чантата. Тя е незаменим елемент от женското облекло, показател за класа и вкус.

Подходящата чанта може да придаде блясък дори на семплата визия. Повечето дами, които не могат винаги да си позволят скъпи маркови облекла, знаят, че луксозната чанта е тяхната печеливша карта.

За този примамлив женски фетиш, каквото й да кажем, би било малко, затова сега ще се фокусираме върху един точно определен вид дамска чанта, а именно - плика. Не се сещаме за модно дефиле или светско събитие, където това малко "бижу" да не присъства.

Чантата-плик винаги се появява на червения килим, защото е любим аксесоар на куп знаменити дами.

Чантата-плик се е превърнала в неотлъчен аксесоар от елегантната визия на дамите. Въпреки че нейните размери я правят не особено функционална, тя все пак успява да събере най-важното, което ви е необходимо - пари, документи, ключове, телефон и червило, разбира се!

През този сезон разнообразието на малки кокетни чантички е изключително голямо във всяко отношение. Представяме ви подбор от най-интересните модели на чанти-плик, създадени от водещите световни дизайнери.

Очаквайте продължение на тема чанти!!!