„Връзките ми бяха разрушителни. Правила съм компромиси, които те изяждат като човек. Това не е правилно. Най-странното е, че с бащата на детето ми нещата не са такива. Сякаш цял живот сме били заедно”, каза певицата Александра Раева пред Мариян Станков-Мон Дьо. Тя сподели, че двамата се запознали на лодката на техни приятели-Орлин Горанов и жена му.

„Погледнахме се и това е, всичко беше много просто и чисто”, поясни Раева, която забременяла два месеца след съдбовната среща. Убедена е, че щерка й, която се роди точно на Илинден е подарък от баща й –актьора Илия Раев, който почина преди близо три години.„Баща ми започна да присъства в моя живот много повече, след като почина, виждам него в дъщеря ми.

Тя има същата широка усмивка. Аз получих щастието под формата на детето ми”, коментира певицата, която кръсти първото си дете Лия. Алекс Раева обясни, че в събота имала ангажимент и затова не е присъствала на първото предаване на „Маскираният певец”, но с нетърпение чака да седне и да гледа мистериозните участници.